-->

четвъртък, 25 август 2011 г.

"РОКЛЯТА" ..продължението....

РОКЛЯТА....
Тъй като не съм твърде по многословията, а и цялата история на въпросната рокля я описах в коментар към предната публикация, ще си позволя да се самоцитирам и при нужда ще редактирам:
"Идеята ми бе тя да е основния акцент и, разбира се, да е червена. Имах ясна представа как да я направя! Бях убедена, че ще е се получи много добре от малки червени розички от сатенена панделка подредени плътно една до друга.Не само, че не стана добре,ами направо си беше ужасно! Разлепих розите и върху така унищожената картинка направих прорези и буквално промуших през тях същата червена пандела, която съм използвала под картината и в основата на картичката. Гънките постигнах като фиксирах на желаните места с игла и конец и прикрих бодовете с брокат (сложих и на основата брокат, но май не личи на снимките).
Много харесвам резултата, макар и идеята да бе розите накак да падат от роклята като че тя се разпада и жената остава полугола и се прикрива с ръце. Въпреки, че розичките бяха от най-малките роклята стана по-огромна от косата и... Тук се получи като че вятър отвява горната част на роклята. Готино стана, ама е много облечена... "

  Е, разсъблякох я.....
Надявам се тази "рокля" да ви допадне също както първата!



  И тъй като направих картичката на червена основа и става неудобна за надписване сложих джобче за евентуално послание или просто за банкнота:

...........
  Така ли ми се струва или тази стана по-красива в лице..?!? .....Отпечатана е на гладък картон ......  Даже, бих казала, доста се различават!

6 коментара:

  1. Тази ми харесва още повече от предната.Толкова нежна изглежда с тези камъчета. Прелестна е! Честита наградка за предната картичка! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Разкошна и различна е.Отпечатването е по-добро, но от близките кадри не мога да оценя напълно цялата картичка.Много е красива.
    П.С. А мога ли да те помоля да махнеш проверката с думи на коментарите,че е малко досадно.Поздрави от Варна.

    ОтговорИзтриване
  3. И двата варианта са чудесни!Много нестандартно хрумване и много ефектно се е получил крайния резултат!Честита награда! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Тази е разкошна! Много добра идея с камъчетата!

    ОтговорИзтриване
  5. И двете картички са великолепни, разкошни, супер идейни, мноооого завладяващи, а роклите са същински уникати! Поздравления за победата, абсолютно и безспорно заслужена!

    ОтговорИзтриване

Related Posts with Thumbnails